Branche erkend diploma

De medewerker in de gezondheidszorg: De medewerker leert meer over de bejegening van een patiënt, het verplegend personeel of bezoekers in de zorg. het onderhouden van een patiëntenkamer of verpleegafdeling en hoe om te gaan met cytostatica besmette ruimten.

De medewerker in het hotel De deelnemer aan deze module leert alles over het beddengoed en –opmaak. Naast het sanitair leert hij/zij ook specifiek een bad of douche ruimte te reinigen. Ook komt ook de communicatie met hotelpersoneel en gasten én het protocol rondom het betreden van kamers aanbod.

De medewerker binnen de recreatie De medewerker leert naast het algemene onderhoud alles over het reinigen van keukens, bad en douche ruimten, separatieglas, slaapkamers, beddenopmaak, gevels en buitenwerkzaamheden.

De medewerker, werkzaam bij particulieren Binnen dit specifiek onderdeel leert de medewerker hoe juist om te gaan met persoonlijke bezittingen en privacy aspecten. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de diverse voorkomende werkzaamheden, zoals keukenonderhoud, bad en douche, beddenopmaak, glazenbewassing en voorkomende buitenwerkzaamheden.

Wanneer de medewerker aan de basisopleiding met aanvullende module deelneemt, neemt hij/zij daarin ook het examen af. De opleiding wordt dan ook afgesloten met een branche erkend diploma, mét vermelding van examinering in de bijzondere werkomgeving.

De opleiding en het examen vindt aansluiting bij de eind- en toetstermen van de basisvakopleiding voor schoonmaakbranche, vastgestelde binnen de cao ‘Schoonmaak en Glazenwassersbranche’.

Voor deze opleiding, met diplomering, geldt een subsidiemogelijkheid voor werkgevers via het RAS. Voor meer informatie over deze subsidiemogelijkheden kunt vrijblijvend contact opnemen.